BOLU / MERKEZ - Milli Egemenlik İlkokulu

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULLAR ARASI MASAL ANLATMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZ ECE YERLİKAYA'YI VE ÖĞRENCİMİZİ YARIŞMAYA HAZIRLAYAN BAŞÖĞRETMEN ESİN AKSOY'U TEBRİK EDERİZ.

8 ŞUBAT GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Şbt

5-9 ŞUBAT AFET VE ACİL DURUMLAR KONUSUNDA ÖĞRENCİLER BİLGİLENDİRİLDİ.

OKULUMUZDA OKUMA SAATİ ETKİNLİĞİ

Dönem sonu faaliyet haftası dolayısıyla okulumuzda yapılan etkinlikler

3-B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ FİNALDE

İLKOKULLAR ARASI KELİMESAYAR YARIŞMASI İL ÜÇÜNCÜSÜ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ÇOCUK GAZETESİ

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzewnlemiş olduğu ilkokullar arası bilgi ve kültür yarışmasına Bolu ilinden 39 okul katılmıştır.Okulumuz ilk sekiz okul arasına girerek finalde başarıyla yarışmıştır. Okulumuz mansiyon ödülü kazanmıştır.Emeği geçen öğrencilerimize ,

öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

May

"Küçük hanımlar ,küçük beyler... Sizler hepiniz ,geleceğin bir gülü ,yıldızı , bir bahtının aydınlığısınız." 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.

Nis

TÜBİTAK 3005 Okullarda Finansal Okuryazarlık Becerilerinin Geliştirilmesi projemiz kapsamında Bolu ekibi olarak Tuzla Girişimci Çocuklar fuarına katıldık.Basta proje koordinatörümuz Dr.Ümit TURA olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza ,velilerimize ve Milli Egemenlik İlkokulunu gururla temsil eden öğrencimiz Zehra BAKI ' ya teşekkür ederiz.Misafirperverliklerinden dolayı Tuzla Belediye Başkanı sayın Dr.Şadi YAZICI'ya ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Dr.Ahmet ALIREISOGLU'na teşekkürü borç biliriz.

Nis

3. Sınıf öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftasında İl Halk Kütüphanesine  kütüphanelerden daha iyi şekilde yararlanmak, kütüphanecilik mesleğinin tanınmasını sağlamak, kütüphane kurallarını öğrenmek,  kitap okuma ve kütüphane kullanma zevki, sevgisi ve alışkanlığının kazandırmak,bilgi kaynakları ve kütüphane hizmetlerine yönelik bilgi edinmek  amacıyla  ziyarette bulundular.

Nis

Anaokulu öğrencilerimiz kütüphane haftasında okullarda kitap okuma ve kütüphane kullanma zevki, sevgisi ve alışkanlığının kazandırma amacıyla kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.Kütüphanede uyulması gereken kuralları uygulayarak öğrendiler.

Mrt

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği okul öncesi zeka oyunları şenliğinde öğrencilerimiz 3. olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.Öğrencilerimizi tebrik ediyor emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zeferi ve şehitlerimizi anma günü etkinliklerimizi gerçekleştirdik.Aziz şeitlerimizin ruhları şad olsun.